Hans van Eerbeek

Fotograaf

Hallo, ik ben Hans (van Eerbeek), enthousiaste groeps- en portretfotograaf. Dat moment om te onthouden, dat vast te leggen: heerlijk! Zoals je op dat moment bent, doet. Neem eens contact op!

Wie is Hans:

Fotograferen deed ik al vele jaren analoog, maar dat ging over vakantie, hobby, ontspanning. Met de komst van de digitale (compact-)camera begon ik veel meer te fotograferen. De omslag kwam met de aanschaf van de Canon 450d, m’n eerste spiegelreflex. Door verschillende workshops werd ik steeds enthousiaster over het fotograferen van mensen. Ik heb inmiddels thuis een slaapkamer omgebouwd tot (portret)studio. Portretfoto’s, groepsfoto’s in studio of buiten, mooie uitdaging.

Ik ben geboren in Amersfoort (1952), – samen met Joke en onze 2 kinderen – vandaar verhuist naar Borne (1987), daarna naar met 1 van de kinderen naar Zwolle (2000). De kinderen zijn nu het huis uit en wonen in Zwolle en Amsterdam/Umea (Zweden).
Ik heb bij KPN gewerkt, eerst in de electronica, later projectleider in de ICT. Nu ben ik met pensioen.

Met de deelname aan Zwolle on Tour kan ik mijn hobby verder ontwikkelen, het fotograferen van mensen: zoals ze zijn, in hun passie en ook tijdens evenementen.

Wellicht ontmoeten we elkaar…